• Sportclub
  Veluwezoom
 • 1e Stap gezet naar samenwerking meidenvoetbal

  9 feb 2023 Beheerder
  • 0
 • De afgelopen jaren hebben er verschillende gesprekken plaatgevonden tussen de drie voetbalverenigingen van de Pinkenberg. Het doel daarbij was om het meiden- en vrouwenvoetbal een structurele plek te geven op de Pinkenberg.

  Met trots kunnen we mededelen dat alle neuzen dezelfde kant op staan en we kunnen aftrappen voor een "SVO VV Pinkenberg".

  Dit betekent dat alle meiden- en vrouwenteams op de Pinkenberg vanaf het seizoen 2023 - 2024 gaan vallen onder deze gezamelijke SVO. Hier hoort een eigen logo, tenue en organisatie bij, met als doel om structureel meiden- en vrouwenvoetbal te organiseren met minstens één team in alle leeftijdscategorien. Uiteraard blijft de keuze om in een gemengd team te spelen bij één van de drie clubs er altijd.

  Natuurlijk kunnen we dit niet alleen, wij hebben de aftrap genomen...Helpen jullie ons om te scoren? Naast een hoofdbestuur zijn we op zoek naar vrijwilligers voor diverse taken! Bijvoorbeeld ledenadministratie, sponsoring, materialen, social media, activiteiten, en nog veel meer.

  Wil jij alvast meedenken, heb je ideeën of wil je wat kwijt? Spreek iemand uit de werkgroep aan uit de werkgroep bij jouw club of mail naar info@vvpinkenberg.nl

  met vriendelijk groet

  Karin van Roekel, Jenny Ho, Engel Muller, Annabel van Meeteren (DVOV)
  Nicolle Loevering (Veluwezoom)
  Brian Donderwinkel, Reinier Berg (VVO)