• Sportclub
  Veluwezoom
 • Lid worden van misschien wel de gezelligste voetbalclub uit de regio
 • Heel goed van je dat je op het punt staat om lid te worden van misschien wel de gezelligste voetbalvereniging in deze regio. 

  Waar moet je rekening mee houden bij het invullen van dit formulier:
  1 De velden met een * zijn verplicht om in te vullen
  2 Om jouw aanmelding snel en soepel te laten verlopen vragen wij jouw om ook de velden zonder * te beantwoorden

  Nadat je alles ingevuld en verstuurd hebt, krijg je van de KNVB een bevestigingsmail, onze ledenadministratie kijkt of alle gegevens kloppen en of je overschrijving nodig hebt omdat je nog bij een andere vereniging staat ingeschreven, hierover krijg je een email van Sportclub Veluwezoom.

  ps: 

  ** Nieuwe leden moeten voordat ze mogen voetballen, minimaal 1 kwartaal contributie vooraf voldoen !
  maar hierover krijg je ook een email van onze penningmeester.
  *** De contributie wordt nadat je het 1e kwartaal hebt voldaan, geïnd door ClubCollect. Je krijgt t.z.t. een email/brief of SMS van ClubCollect. Open dit bericht en vul in wat er gevraagd wordt. Kom je er niet uit neem dan contact op met administratie@scveluwezoom.nl

  Meer informatie over ClubCollect lees je op www.ClubCollect.com

 • Klik op "aanmelden" om het inschrijfformulier in te vullen De invulvelden vooral bij telefoon gebruikers luisteren heel nauwkeurig, als je bijvoorbeeld achter jouw ingevulde emailadres eerst nog een spatie hebt gemaakt, dan geeft hij bij versturen een foutmelding aan. De cursor moet je dan even met "backspace" terugzetten.

rfwbs-sliderfwbs-slide