• Sportclub
  Veluwezoom
 • Mei 2024

  Het einde van het seizoen nadert. De periode waarbij leden de keuze gaan maken om als lid aan te blijven, over te schrijven naar een andere vereniging of te stoppen met de voetbalsport. Voor de opzegging lidmaatschap gelden regels. Belangrijkste deadline: 15 juni. Hou daar rekening mee. Hieronder deze afspraken nog eens toegelicht.

  Opzegging lidmaatschap

  Met name als men het lidmaatschap wenst te beëindigen en er geen sprake is van een overgang naar een andere vereniging, vergeet men nogal eens de ledenadministratie daarvan in kennis te stellen. Veelal wordt wel de leider/trainer daarvan in kennis gesteld maar dat druppelt dan niet door naar waar die mededeling thuishoort, t.w. de ledenadministratie. Opzegging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk of per e-mail vóór 15 juni van het seizoen bij de ledenadministratie. Doe je dat niet voor 15 juni dan riskeer je dat je nog een geheel seizoen contributie moet betalen.

  mail naar info@scveluwezoom.nl als je jouw lidmaatschap wilt opzeggen
  (vergeet niet om jouw gegevens zoals die bij Veluwezoom bekend zijn te vermelden in dit emailbericht)

  Opzeggen kan ook door op de pagina "lid worden" het WORD DOCUMENT te downloaden, in te vullen en versturen naar info@scveluwezoom.nl

  Overschrijving naar een andere vereniging

  Wil je Veluwezoom inruilen voor een nieuwe vereniging dan kan dat tot 15 juni. Meld je voor 15 juni aan bij de nieuwe vereniging. Zorg dat je jouw relatiecode weet, deze staat op voetbal.nl (dat maakt het de ledenadministratie gemakkelijker om jouw te vinden in de KNVB database) De nieuwe vereniging vraagt bij de KNVB overschrijving aan en Veluwezoom krijgt van de KNVB een "overschrijvingsverzoek".
  Belangrijk:
  Heb je aan al jouw verplichtingen voldaan, zoals;
  *Geen contributieachterstand
  *Kleding/Voetbaltas e.d. behorende aan Veluwezoom, schoon en heel ingeleverd
  dan keurt Veluwezoom de overschrijving goed.
  Heb je niet aan bovenstaande verplichtingen voldaan dan krijg je een "Financiële Blokkade" en wordt jouw overschrijving afgewezen totdat je aan jouw verplichtingen hebt voldaan.

  Voor spelers die van een vereniging overschrijving aanvragen naar Veluwezoom gelden uiteraard dezelfde bovenstaande regels!
  Nieuwe leden zijn verplicht om een Veluwezoom-inschrijfformulier geheel in te vullen (ga naar de pagina "lid worden" of vraag een inschrijfformulier aan Alfredo/Nicolle op de club). 

  Het lidmaatschap omzetten naar "Niet spelend lid"

  Je wenst te stoppen met actief voetballen in een team? Zet je lidmaatschap dan voor 15 juni om naar "Niet spelend lid".
  Omzetting van het lidmaatschap naar "Niet Spelend Lid" kan ook als door een zware blessure niet meer gevoetbald kan worden.

  Kortom: Wijzigingen van het lidmaatschap dient u voor 15 juni per email door te geven aan de ledenadministratie. Je riskeert anders dat je nog een heel seizoen als spelend lid, contributieplichtig blijft.

rfwbs-slide